Magic Thai Massage

Magic Thai Massage logo
Magic Thai Massage logo

Welkom bij Magic Thai Massage

Laat je hier verwennen met Thai Massage door de magische handen van de jonge dame die toch al meer dan tien jaar ervaring heeft in Thailand en tal van diploma’s heeft behaald. Beste Thai Massage Brugge.  

Laat je geest en hele lichaam in balans komen, totale anti stress massage. Bij magic Thai massage kan je natuurlijk ook terecht voor de traditionele Thaise massage met yoga en stretch technieken. Alles kan ook in combinatie met massage olie. Zijn je benen moe kom dan voor een voet massage en laat je benen herleven. Massage lost blokkades in de energiestromen op en verhoogt de bewustzijns-staat. Verlicht pijn en gespannen spieren. Ideaal voor sporters of mensen met chronische pijnen. Versterkt en verjongt het lichaam. Verbetert de flexibiliteit. Zorgt ervoor dat ons lichaam beter voedende stoffen opneemt, en sneller schadelijke stoffen afvoert. Positieve invloed op de bloedcirculatie, het zenuwstelsel en de lymfe. 

Deze Thaise massage gebeurt in een 
stille omgeving met relaxerende muziek. Wij bieden jullie deze beste Thai massage in de buurt van Brugge. Gratis parkeren en kom zonder stress genieten. Uitleg Wikipedia over Thaise massage

Magic Thai Massage een foto van onze ervaren massage therapiste
prijs voor vriendelijkste handelaar van Zedelgem door handelsgids (glazen trofee)

Onze troeven

Frauke Sanders
Frauke Sanders
15 Mei 2023
Een zeer warm ontvangst en een lieve vrouw. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ze heeft me goed geholpen met mijn spierpijn. De beste massage, zeker de moeite waard.
cromwell cuvalay
cromwell cuvalay
12 Maart 2023
Goed onthaal en een massagebehandeling waar je u tegen zegt. De kracht zat er ook goed in en ik voel me weer los als een veertje. Hier ga ik elke maand komen. Zo een pro! Bedankt.
Gregory Piretti
Gregory Piretti
24 Februari 2023
Amai, een bijzondere ervaring! Professioneel en vriendelijk. Helemaal relaxed buiten gekomen, een aanrader.
harald eyckmans
harald eyckmans
24 Februari 2023
Zeer proffesioneel
Gregory Roos
Gregory Roos
22 Februari 2023
Heel professioneel, hygienisch en supervriendelijk. Zo hard van genoten! #volledigrelaxed
Thomas Ver Eecke
Thomas Ver Eecke
9 Februari 2023
Zeer vriendelijke mevrouw die weet wat ze doet. Ik had heel veel spierpijn door veel te sporten en na een massage sessie was ik als herboren. Een echte aanrader
Joeri Hostyn
Joeri Hostyn
18 Januari 2023
Zeer vriendelijke vrouw en professionele massage gekregen. Ik kom zeker nog terug 🙏

Volg ons op sociale media via